Könyvajánló Levia Anne – A múlt ára

LEVIA ANNE – A múlt ára

A múlt ára

Hiába az elveszett emlékek, a tettekért fizetni kell.

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Kiadás éve: 2014

Oldal: 224

Mit tennél, ha egy nap arra ébrednél, hogy mindent elvesztettél?

Ködbe vesztek az emlékek, oda lett a múltad. Nem tudod kik a barátaid és kik az ellenségeid.

Carolinát, az ismert újságírót, súlyos autóbalesete után cserbenhagyjak.

A kórházban emlékek nélkül ébred – mostantól csak az ösztöneire hallgathat. Üldözik, élete veszélyben van, és csak egy valakire számíthat. Vajon visszaszerezhető minden, vagy a szerelem is az emlékekkel együtt veszett el örökre?

Minden feltörő emléke keserédes, és veszelyes irányba űzi. A remény hajtja, hogy mindez a küzdelem megéri.

LEVIA ANNE páratlanul izgalmas romantikus krimije az újrakezdésről, a kitartásról, a reményről, a hűségről, a szerelemről és az igaz barátságról szól, egy olyan korban, amikor ezek a szavak már nem sokat jelentenek.

Álomgyár kiadó 2014

Első megállapításom a könyvvel kapcsolatban,hogy ez nem egy hétköznapi rózsaszín, „habos-babos” boldogan éltek, míg meg nem haltak történet. Nem romantikus regényecske, hanem inkább krimi.
Persze voltak benne romantikus részek, de ez csak körülfogja a történetet és segít annak megértésében, hogy Carolina lelkében miért és milyen viharok dúlnak.
Vajon a férfi képes feláldozni a hatalmat, a pénzt, a poziciót a nőért, vagy olyan önző, hogy inkább mindent magának akar? Vajon tényleg ő az igazi?
Volt szerelem, erőszak a regényben, de mégsem vitte el egyik sem a regéyn fő szálát. Szinte a könyv háromnegyedéig nyitva hagyta a kérdést, hogy vajon lesz-e elég ereje Carolina-nak ahhoz, hogy végig vigye az eredeti tervét.
Nagyon jól felépített, érdekes, izgalmas és könnyen olvasható könyv. A kitekintések a többi szereplő sorsába, nagyon jó ötlet volt. Szívesen olvasnék még róluk is.
A történet lekötött, kikapcsolt. Tetszett az írónő stílusa, nem csapongott jobbra-balra, így mindenképp vevő vagyok egy következő regényre tőle.

Érdemes ellátogatni az írónő blogjára, ahol érdekes kis történeteket találhattok a regény szereplőivel kapcsolatban, illetve egy új romantikus regény első fejezeteit is elolvashatjátok.  http://leviaanne.blogspot.hu

Levia Anneval készített interjút itt találod.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s