Könyvajánló Jennifer Ashley – A vad Mackenzie

covers_340309Kiadó: Kossuth Kiadó, 2015

Oldalak száma: 272

A család hírnevének helyreállítására Lady Louisa Scranton úgy határoz, hogy megfelelő férjet keres magának. A választott férfi csakis vagyonos és tiszteletre méltó ember lehet, hogy a család becsülete újra a régi fényben ragyoghasson. Harcra készen jelenik meg hát a legfrissebb partin, hogy kisujja köré csavarhasson egy alkalmas agglegényt.
Minden reménye szertefoszlik azonban, amikor Hargate püspöke holtan esik össze a lába előtt – és felháborító módon éppen őt vádolják meg a gyilkossággal. Állítólagos barátai sorra hátat fordítanak neki, hiszen egy gyanúsított barátsága nem kívánatos az úri társaságban.

Az ügy Lloyd Fellows, a skót Mackenzie család törvénytelen sarjának fülébe is eljut. Korábban már váltott pár szenvedélyes csókot Lady Louisával, és most esküt tesz rá, hogy tisztázza a nevét. Hiszen nem csupán az válik bizonyossá számára, hogy a hölgy ártatlan, hanem az is, hogy menthetetlenül belehabarodott.

Ha tavasz akkor Jennifer Ashley. Ha Jennifer Ashley, akkor Mackenzie sorozat.

Mit kell tudni a Mackenzie fivérekről? Gazdagok, veszélyesek, botrányok sorozata öleli körül őket és ami talán a leglényegesebb, ízig-vérig skótok. Ők: Hart, Cam, Mac, Ian és Kilmorgan hercegének törvénytelen gyermeke Lloyd. A vad Mackenzie című regény, Lloyd Fellows és Louisa Scranton története.

Röviden, velősen: Egy jó sorozat, egy jó történet, egy könnyed, olvasmányos regény.

Kilmorgan hercegének törvénytelen fia, Lloyd, nyomorban és nélkülözésben nevelkedett, de mindvégig tisztában volt vele, hogy ki is az apja. Felnőttként kerül közelebb a testvéreihez, de még mindig kívülállónak érzi magát. Emellett legalább ugyan olyan birtokló és nyakas skót, mint a féltestvérei. A Scotland Yard nyomozójaként egy társasági összejövetelen történt gyilkossághoz küldik. A gyilkossággal nem mást gyanúsítanak, mint Luisa Scrantont, Mac Mackenzie feleségének húgát.

Lloyd és Louisa nem most találkoznak először, de hogy mi történt közöttük a múltban, azt nem árulom el.

A bizonyítékok, mind Louisa ellen szólnak, de Lloyd érzi, hogy a lány ártatlan. Hogy hogyan keverednek ki a slamasztikából, hogy Louisa, vagy valaki más ölte meg Hargate püspököt, ahhoz el kell olvasnotok a regényt.

Hogy miért is várom minden évben a sorozat következő részét? Nem csak a történetek, vagy a forró erotka miatt, amiben az előző részek is bővelkedtek, hanem a Mackenzie család miatt. Az autista Ian és Beth, aki mindig kiáll a férfiért. A művészi vénával megáldott Mac a és Luisa testvére, Izabella. A lovakat edző Cam és Ainsley. Hart, a jelenlegi herceg és Eleanor, és nem utolsó sorban Daniel, aki az én nagy kedvencem, mind-mind megjelennek a regényben. Egy család, ami tele van szeretettel és jó adag humorral.

Azért egy negatívumot megemlítenék. Jennifer Ashley főhőseinél nem szoktam meg, hogy magukba fojtsák az érzéseiket, vagy a gondolataikat.  Rájuk mindig jellemző, hogy ami a szívükön, az a szájukon. Louisa és Lloyd, viszont másként viselkedtek. Nem volt az a lobbanékonyság, mint az előző regényekben és néhol a gyötrődésük, főleg Lloydé, nekem kicsit sok volt.

S, hogy mi tetszett? Végre az eddigi történetek mellékszereplői jutottak főszerephez, épp ezért nem szeretném összehasonlítani az előző részekkel. Bár, ha igazán őszinte akarok lenni, akkor nem ez a sorozat legerősebb része. De ez ne riasszon el senkit. Igazság szerint, minden megvan a regényben, amire egy Jennifer Ashley regénynél vágyunk. Jó adag romantika, pont elegendő izgalom és kellemes párbeszédek.

Az biztos, hogy én, a következő részre is vevő leszek, ami Daniel könyve lesz és amit, azóta várok, amióta ez az őrült kölyök a színre lépett.

 A sorozat eddig megjelent részei:

  1. Lord Mackenzie tébolya

Ian Mackenzie & Beth Ainsley

  1. Lady Isabella botrányos házassága

Isabella Scranton & Mac Mackenzie

  1. Lord Cameron bűnei

Cameron Mackenzie & Ainsley Douglas

4. Hart hitvese

Hart Mackenzie & Eleanor Ramsay

  1. Szabadító szerelem 

Elliot McBride &  Juliana St. John

5.5. A vad Mackenzie

Luisa Scranton &  Lloyd Fellows

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s