Elfeledett sorozatok # 2

Forgotten books#2Az hogy egy sorozat összes része kiadásra kerüljön, nagyban függ tőlünk, olvasóktól. Gondolom, ezzel senkinek sem mondtam újat. Egy könyvsorozat idő előtti megszűnése nagy bosszúságot okoz a rajongóknak. Az olvasók csalódottak és becsapva érzik magukat, pedig pont ők azok, akik a legtöbbet tehetnének azért, hogy a kedvenceik ne kerüljenek le a könyvesboltok polcairól. Igen. Jól olvastátok.

Sajnos a mai világban nem elég, hogy én, vagy te karba tett kézzel várjuk kedvenc könyvünk folytatását. Ahhoz, hogy egy sorozat sikeres legyen, ránk, olvasókra van szükség. A kiadók azokra a könyvekre fókuszálnak, amikre már a kiadás előtt nagy az érdeklődés. Ezért is teszik előrendelhetővé a könyveket. És itt jövünk mi, olvasók a képbe. Gondolkodjatok el azon, hogy vajon az elmúlt hetekben, hónapokban hány könyvet kedvenceltetek a különböző portálokon, vagy hány könyvet jegyeztetek elő a kiadók oldalain. Ti magatok vagytok a kedvenc sorozataitoknak a legnagyobb reklámja és csupán, egy kattintás az egész.

Darynda jonesDarynda Jones Sírhant sorozatával is ez történt. Akik olvasták a sorozat első két részét, azok általában szerették. A MOLYon is egész szép értékeléseket kapott, a kiadó mégsem folytatta a sorozatot. Talán, ha kellő érdeklődést mutatunk, akkor az Athenaeum Kiadó piacra dobja a következő részeket. A Charley Davidson sorozatból külföldön már nyolc, míg hazánkban csupán az első két részt adták ki. Azért ez elgondolkodtató.

Friss hír: 2015. Június 25.-től előrendelhető a sorozat harmadik része. Ha augusztus 1-ig összejön a 300 előrendelés, akkor kiadják a regényt. Itt előrendelhetitek.

Pár szó a történetről. Charley, már születésétől kezdve látja a szellemeket. A holtak apró, általában az életükben lezáratlan eseményekkel kapcsolatban kérnek segítséget tőle, cserébe információkat osztanak meg a lánnyal. Charleynak a legnagyobb problémát mégis ezek a szellemek jelentik, hiszen ezt az egyedi tehetségét kénytelen eltitkolni a külvilág elől. És ha ez nem lenne elég, a nyugalmát megzavarja egy titokzatos álomszerető, aki magának akarja megszerezni a lány testét.

Őszinte leszek. A sorozat első kötete nem nyűgözött le, de adtam neki még egy esélyt és nem bántam meg. Darynda Jones azok közé az írók közé tartozik, akiknek a stílusa könyvről-könyvre csiszolódik és egyre élvezetesebbé válik. Míg az első kötetben voltak számomra idegesítő és irritáló részek, addig a második részt alig tudtam letenni. A sorozat regényei egymástól független nyomozásokból állnak, emellett az egész sorozatot átszövi az érzelmi és misztikus szál is.

Első sírhant

Első Aírhant – Charley Davidson sorozat 1.

Kiadó: Athenaeum Kiadó 2013

Oldalak száma: 424 oldal

Charley Davidson nyomozónő már 5 évesen beszélt a halottakkal. Sőt, az is megesett, hogy a halottak kértek tőle egy-egy apró szívességet, mint például igazságszolgáltatást a gyilkosaiknak. Charley azonban nagy árat fizet a képességéért, álmában ugyanis egy titokzatos idegen akarja megkaparintani magának a testét..
Szexi és fordulatos, humoros és kemény, paranormális-romantikus detektívregény, J.R. Ward, a Megsebzett szerető sorozat írónőjének ajánlásával, Kresley Cole és Sherrilyn Kenyon rajongóinak.

Sírhant 2

Második Sírhant – Charley Davidson sorozat 2.

Kiadó: Athenaeum Kiadó 2014

Oldalak száma: 424 oldal

Charley Davidson, a halál szexi angyala visszatér, hogy újabb fergeteges kalandjaival és sziporkázó poénjaival mindenkit levegyen a lábáról! Vajon sikerül megfejtenie a titokzatos körülmények között eltűnt Mimi rejtélyét? Beteljesedik forró szerelme a Sátán szívdöglesztő fiával? Na és mi történik a mennyország kapuját ostromló démonokkal? A tavalyi év legszellemesebb paranormális románcának második részét a humor és az érzékiség szerelmesei egyaránt imádni fogják!
„Sziporkázóan humoros és forró” (Kresley Cole)

Aki szereti az erős karaktereket, a morbid humort, kellemes és könnyed kikapcsolódásra vágyik, az ne hagyja ki ezt a sorozatot. Ha folytatni szeretnétek a sorozat olvasását, beszéljetek róla, ajánljátok másoknak, kedvenceljétek a könyves webáruházak oldalain és ha lehetőségetek van rá, jegyezzétek elő.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s