NFE – Regényrészlet

lena in the carLena lehúzódott az út mellé. Úgy érezte nem kap levegőt. A pániktól síkos, olajszerű izzadság borította a bőrét. Megpróbálta összeszedni magát. A bírósági csatározás ötlete nem tetszett neki. Addig biztosan nem fognak eljutni, de ki kell találnia valamit. Nem mehet hozzá Gabrielhez. Megfogadta, hogy a döntéseit és az életét egyvalami irányíthatja: mi a legjobb Nicholasnak.

Ha igent mond, azzal mindhármuk életét tönkretenné. Ezt nem teheti meg a férfival, aki olyan sokat jelentett neki egykor, sem a fiával, aki az életénél is fontosabb. Nem fogja hagyni, hogy a gyereke bűnhődjön meg a szülei hibájáért.

Egy hete van arra, hogy kitaláljon valamit. A gondolatok egymást kergették a fejében, de nem lelt rá a megoldásra. Most jött rá, hogy az elmúlt majd két évben csak elodázta az elkerülhetetlent. Pedig a lelkiismerete figyelmeztette, hogy amit tesz, az erkölcstelen és örökre beszennyezi a Gabriellel való kapcsolatát, mégis elhallgattatta ezt a hangot.

Végső elkeseredettségében a kormányra fektette a homlokát és behunyta a szemét. Ne tedd ezt velem Gabe! Ne tedd ezt velünk. Rimánkodott némán.

Ekkor hirtelen valaki feltépte a kocsi ajtaját. Lena már épp rá akart förmedni, amikor hideg fém érintését érezte a halántékán.

– Ha sikítani kezdesz, azonnal szétloccsantom a fejed. Nagyon lassan szállj ki a kocsiból! Egy rossz mozdulat chica és meghúzom a ravaszt.

Lena ellenkezés nélkül szállt ki az autóból. Nem látta a férfi arcát, mégsem volt kétsége afelől, ha ellenkezik, a férfi minden teketóriázás nélkül beváltja az ígéretét. Már bánta, hogy olyan sietve indult el az anyjáéktól. Ha maradt volna még pár órácskát, vagy ha nem állt volna le az út szélén, akkor ez nem történik meg. Azon gondolkodott, vajon mennyi pénz van nála. Ékszereket nem hordott, így azokat nem ajánlhatja fel ennek a szemétnek.

– Nézze, nincs nálam sok pénz, de azt mind magának adom. Ott a táskám a másik ülésen. Vigyen el belőle, amit akar, csak engedjen el. – Próbált uralkodni a hangján, nem akarta, hogy a férfi meglássa, vagy megérezze a félelmét. Össze kell szednie magát, ha ne adj Isten mást akarna tőle ez az idegen. Márpedig Lena Parker nem adja könnyen magát. Fiúk között nőtt fel, akik megtanították hogyan védje meg magát.

– Nem kell a pénzed chica. A főnöknek te kellesz.

Ha tetszett a fenti rövid részlet és nem olvastad még a történet előzményét, akkor innen letöltheted:

publio

Reklámok

NFE – Regényrészlet” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s