Könyvajánló – Nádasi Krisz: Az én Diótörőm

13110_big“AZ ÉN DIÓTÖRŐM – ROMANTIKUS, HUMOROS KARÁCSONYI REGÉNY – ELEKTRONIKUS KÖNYV

– Engedje meg, hogy hazafuvarozzam.
– Hagyjon békén! – förmedtem rá mogorván. – Egyébként sem ülnék a kocsijába. Maga még a saját lábában is hasra esik. Elképzelni sem merem, mire vetemedik, amikor volán mögé ül.
A muksó hunyorogva nézett le rám.
– Lehetséges, hogy nem vagyok tökéletes, ám magának vigasztalásra van szüksége, nem egyedüllétre – mondta.
– Bravó – suttogtam. – Most meglepett. Mire nem képes egy magafajta figura!
– Na látja! – vigyorodott el. – Bízza rám magát nyugodtan.
– Azt azért nem – intettem. – De megengedem, hogy hazavigyen. Vagy inkább valahova a közelbe.
– Ahogy parancsolni méltóztatik – hajtotta meg magát a förmedvény, és elindult a járdán a parkoló autók mellett.
Amikor ismerős csip-csipet hallottam, lemerevedtem.
A pasi felém fordult. Félmosoly játszott szája sarkában.
– Ugye komolyan azt hitte, hogy egy múlt századi roncs Trabantban szállítom haza?
– Nem! – vágtam rá gyorsan. Túl gyorsan.
Lovagom kinyitotta nekem az Alfa Spider utasoldali ajtaját. Beszálltam. Akaratlanul is csodálattal néztem körbe a sportautó kicsiny utasterét, műszerfalát.
– Csukja be a száját, jó? – szólalt meg a sofőröm. – Most tisztíttattam, hálás lennék, ha nem nyálazná össze.
Nem is lovag.
A huszonkét éves Luca egy unalmas utazási irodában dolgozik, és nem találkozik normális srácokkal. Az ügyfelei ugyanis vagy vőlegények, vagy nyugdíjasok, a klubokban pedig nem menyasszonyt keresnek a pasik. Amikor úgy dönt, hogy inkább a neten ad fel hirdetést, úgy tűnik, minden félresikerül. A randira ugyanis nem az érkezik, akinek kellene, ami előre nem látható események lavináját indítja el…”

Remélem, mindenkinek nagyon kellemesen telt a tegnap este. Nálunk tökéletesre sikerült. Boldog gyerekek, megható pillanatok, ínycsiklandozó finomságok. 

Idén úgy döntött a családunk, hogy a maradék másfél hétben, ami még a szünidőből hátra van, nem megyünk sehova. Persze hosszabb-rövidebb sétákra most is kimozdulunk, de idén, rendhagyó módon nem utazunk sehova. Ez a pár nap csak rólunk szól és azt fogjuk tenni, amihez kedvünk van. A lényeg, hogy együtt legyünk. Pont emiatt, már hónapokkal az ünnepek előtt elkezdtem tervezgetni, hogy vajon mivel is fogjuk eltölteni ezt a másfél hetet. A lakás csilli-villi, szóval pár napig még port sem kell törölni. A hűtő roskadásig tele a különböző finomságokkal, így sem főzni, sem sütni nem kell. Egyszóval jöhet az édes semmittevés 🙂 Persze csupa jó dolgot lehet csinálni ilyenkor. Előkerülnek a szekrény aljáról a rég elfeledett társasok, a hónapok óta halogatott filmek és naná, hogy az olvasásra váró könyvek mennyiségét is jelentősen lehet csökkenteni.

Több könyvet is olvasok egyszerre, de valahogy most egyik folytatásához sem volt hangulatom. Karácsony révén egy igazi karácsonyi történetre vágytam, ami kellően romantikus, de mégsem hosszú. Nádasi Krisz Az én Diótörőm című regénye rövid. Pont olyan rövid, hogy egy délelőtt alatt el lehet olvasni, de annál szebb. Tudjátok, az a fajta, amivel jó bekucorodni a fotelba és ideig-óráig elmerülni a sorok között. Nem is dicsérem, mert nincs rá szüksége, csak annyit írok: ha ráérsz, unatkozol, vagy épp pár nyugodt órácskát szeretnél szerezni magadnak a karácsonyi őrületben, akkor olvasd el Az én Diótörőmet. Nem fogsz benne csalódni. 

Köszönöm a könyvet az írónőnek.

Pár oldal, ahonnan akár az ünnepek alatt is letöltheted:

http://bookline.hu/product/home.action?_v=Nadasi_Krisz_Az_en_Diotorom_romantikus_humoros_karacsonyi_regeny&id=21112&type=250

https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/az-en-diotorom–romantikus-humoros-karacsonyi-regeny?eid=13110

https://www.smashwords.com/books/view/599578

https://books.google.hu/books?id=VI4_CwAAQBAJ&pg=PT76&lpg=PT76&dq=az+%C3%A9n+di%C3%B3t%C3%B6r%C5%91m&source=bl&ots=XPTFiOo0_W&sig=Ohpli3bDQLE0v7k7H2BwgAhz3xs&hl=hu&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwi6r77j4_bJAhUBmBQKHQZYBkcQ6AEIKzAC#v=onepage&q=az%20%C3%A9n%20di%C3%B3t%C3%B6r%C5%91m&f=false

pár

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s