2015 utolsó bejegyzése – avagy olvassa egyáltalán valaki?

Az év utolsó napjaiban szinte kivétel nélkül minden blog összesíti az elmúlt 365 nap történéseit. Mármint nem a világ eseményeit, hanem az adott blogra vonatkozó fontosabb mérföldköveket. Jönnek a statisztikák, egyik a másik után. Hányan olvasták a blogot, hány különböző országból látogatták a bejegyzéseket, mennyi komment született, melyik volt a legolvasottabb poszt, stb, stb.  Gyűlölöm a statisztikát, de ha már blogot vezetek, akkor lássuk csak mi volt jellemző 2015-re.

2015

Látogatottság: 18200 kattintás

Az évek óta jelenlévő bloggerek most talán legyintenek, de…:

Tudtátok, hogy a Sydney-i Operaház koncertterme 2700 embert képes befogadni? A blogomon kicsivel több, mint 18000-szer kattintottatok 2015-ben. Ha a blogom egy koncert lenne a Sydney-i Operában,  akkor ez majdnem 7 teltházas előadást jelentett volna. Szóval, ha ebből a megközelítésből nézem a látogatottságot, akkor ez egy fantasztikus dolog. 

314 : Újra egy szám a blog életében. 

Hogy ez mit jelent? Ennyi képet töltöttem fel 2015-ben, amik összesen 56MB-t méretet jelentenek. Na ez sem mond nekem túl sokat. Az már többet, hogy hetente átlag hat képet posztoltam. Azért ez már kicsit barátságosabb info és ha tippelnem kellett volna, sokkal kevesebbet mondtam volna.

De tegyük félre a tréfát és lássuk a komolyabb dolgokat.

2015. Május 15.-én látogattátok meg legtöbben a blogot. Azon a napon 403-an jöttetek vendégségbe hozzám. Ez pedig nem másnak, mint a Jamie McGuire Gyönyörű tévedés regényéről írt Könyvajánlónak volt köszönhető. 

49 Könyvajánlót és 7 Bloginterjút készítettem az elmúlt hónapokba. Ha őszinte akarok lenni hozzátok, akkor az interjúk külön helyet foglalnak el a szívembe. Mindegyiket nagy odaadással készítettem és rengeteget tanultam belőlük. Mindegyik interjúalanyomban egy-egy végtelenül kedves és odaadó embert ismerhettem megKöszönöm Nektek.

1 a legkisebb, de számomra talán mégis a legjelentősebb szám volt 2015-ben. Pontosan ennyi regényem jelent meg ebben az évben, ami ha az előző évek publikálását nézem, ami megegyezik a 0-val, akkor bizony hatalmas előrelépés. Még egyszer köszönöm azoknak, akik elolvasták és elmondták róla a véleményüket különböző fórumokon, legyen az a vélemény pozitív, vagy negatív. Számomra mindegyik nagyon sokat jelent.

Persze sorolhatnám még a különböző számokat, de már az is boldoggá tesz, ha Te kedves olvasóm, eddig eljutottál, ezért nem is rabolom tovább a drága idődet, hiszen annyi blogger év végi bejegyzése vár még rád.

Köszönöm, hogy meglátogattál.Köszönöm, hogy egész évben kitartottál mellettem. Köszönöm, hogy megosztottad a bejegyzéseimet. Köszönöm, hogy lájkoltál, hogy mindenhová követtél. 

Köszönöm, hogy velem tartasz 2016-ban is.

BÚÉK NEKED Kedves Olvasóm!

 

 

 

Reklámok

2015 utolsó bejegyzése – avagy olvassa egyáltalán valaki?” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s