Megtaláltalak! – Avagy hogyan jutottál el hozzám?

21813800_l

Forrás: 123rf.com

Amikor a 2016-os évzáró posztot írtam, megfordult a fejemben, hogy leírom azt is, melyek voltak a leggyakoribb kifejezések, amikkel ráakadtatok a Könyvespolcom kincsei blogra. De akkor elvetettem ezt az ötletet.

Ahogy nézegettem a kifejezéseket, néha igazán magasba emelkedett a szemöldököm. Nem tudom, hogy ez genetika-e, vagy a már cseppet sem zsenge koromnak köszönhető, de a szemöldökemelgetés művészetét egész profi szinten sajátítottam el. Oké, most nem az én genetikai adottságaimról, hanem a kereső kifejezésekről lesz szó.

Nem is akarom bő lére ereszteni a bevezetőt, inkább megmutatom, hogy miről is beszélek. Amikor megnyitom a statisztikát, mert kívácsi vagyok vajon miket szerettek olvasgatni nálam, mindig felhozza az oldal azokat a kifejezéseket, amiket keresés közben a hozzám látogatók pötyögtek a keresőjükbe.

clipboard04

Ezek túlnyomórészt írók nevei, vagy könyvcímek, de akadnak egész furi kifejezések is.

  • mit csináljon a gyerek ha eltéved budapesten : A mai napig nem értem, hogy egy ilyen kifejezéssel hogy jutott el valaki a blogra, mármint az enyémre. Remélem, ha nem is nálam, de valahol megtalálta a választ a kérdésre. Ahogy azt is, a gyerkőc nem került ilyen kalamajkába, ha pedig mégis, akkor szerencsésen megoldódott a dolog.
  • két lány egy fiú: Nem rossz felállás, de akkor már inkább a két férfi egy nő szendvicsre szavaznék.
  • az idegen valaha vissza jut a férjéhez: Vajon melyik bejegyzésemhez juthatott el az illető? Az “idegen” szó miatt Diana Gabaldon sorozatára gondolnék. 
  • diana landry valódi neve: Egy ilyen kereséssel nem meglepő, ha nálam jukadt ki a delikvens. A valódi nevem most is megtartom magamnak, de annyit elárulok, hogy a kersztnevem valójában Diána. 
  • romantikus novellák kiadása ingyenIngyen kiadás nem létezik. Ezt annak üzenem, aki ezzel a kereséssel jött el hozzám, hátha visszatérő látogató. Ha ilyet olvasol valamelyik kiadó oldalán, akkor sem árt résen lenni. Két évvel ezelőtt ugyan ingyenes akció keretein belül jelent meg az első regényem, de azóta sem találkoztam ilyen lehetőséggel. Általában minden ilyen lehetőségnél vannak rejtett költésgek. Szóval: Légy résen!
  • szerelem hajnalán pdf anna l green gogle drive: ez tökéletes példája annak, amikor valaki keres valamit, de valójában gőze sincs arról, hogy mit. Anne L. Green-nek nem jelent meg Szerelem hajnalán című regénye, novellája. Ahogy dianalandry blog shop sincs. 
  • rengeteg a .data, pdf, online letölt, stb. keresés. Ezek közül egyébként legtöbbször Jennifer Probst könyveit keresve jutottatok el hozzám. Lehet, hogy csalódottak voltatok, amiért letölthető könyvekre nem bukkantatok ezen az oldalon. 

Tudod, teljesen mindegy, hogyan kötöttél ki nálam. Örülök, hogy itt vagy, még ha csak pár pillanatot töltesz el nálam. Szóval: Szia, Idegen! Érezd jó magad nálam!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnál, nézd meg az oldalsávban a kategóriákat, vagy keresgélj a régi bejegyzések között, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet.

Follow my blog with Bloglovin

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s