Könyvajánló – Renáta W. Müller: TestVÉR I & II

Kiadó: Magánkiadás 2017

Oldalak száma: 544 oldal (I. könyv), II könyv jelenleg e-könyv formátumban érhető el

„Egyszer olvastam egy idézetet: A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon… Baromság! Én határozottan úgy érzem, hogy velem a végzet gonosz játékot űz, gyerekkorom óta. Amikor a Hailey ikrek berobbantak az életembe, fenekestül felforgatták azt, az egekbe emeltek, hogy aztán a szakadék legmélyére taszítsanak. River imádnivaló, szexi antropológus, született sármőr, míg Jamie, aspergeres komputerzseni, közösségbe beilleszkedni képtelen különc. Nincs még két annyira különböző ember, mint ez a két férfi, mégis ők a végzetem. A mámor és a reményvesztettség, a boldogság és bánat forrásai egyben. 
Hannah Logan vagyok. A lány, aki kétszer szeretett életében, és aki egy feloldhatatlannak látszó dilemma előtt áll.”

A ’TestVÉR’ modern, szenvedélyes, erotikával fűtött regény, Renáta W. Müller harmadik könyve.

 

Gyakran vásárolok könyveket webes áruházakban. Egy idő után feltűnt, hogy akár merre nézek a virtális kínálatok között,  a TestVér című regénysorozat borítjával találom szembe magam. Elolvastam a fülszöveget és tudtam, hogy előbb, vagy utóbb el fogom olvasni. Nem tagadom, szeretem az erotikus könyveket és azt sem tagadom, hogy nagy kíváncsisággal kezdtem bele a történetbe. Igaz, féltem, hogy sablonos lesz, vagy a most piacon lévő erotikus könyvekre fog hasonlítani, de szerencsére tévedtem. A történet sokkal többet tartogatott számomra, mint amennyit a fülszövege ígért.
Még csak az első kötet felénél jártam amikor már tudtam, hogy a folytatás is kell nekem. Az írói stílus miatt és a fokozatosan adagolt információknak köszönhetően alaposan megismertem a szereplőket. Érdekes, hogy bár River a tökéletes férfi megtestesítője, nekem mégsem lopta be magát a szívembe. Valahogy túl tökéletes volt, míg Jamiet elsőre a szívembe zártam, pedig igazán idegesítő kölyök lehetett. Nagyon jó ötlet volt a naplóbejegyzéseken és a visszaemlékezéseken keresztül bemutatni Hannát és a Haley ikreket. Szeretem az ehhez hasonló megoldásokat. Egyébként ezek a részek voltak a kedvenceim.

Úgy érzem, meggyulladok.

Igazság szerint Hannával a történet első kötetében igazán hadilábon álltam. Nem kedveltem különösebben, de nem mondanám azt sem, hogy ellenszenves lett volna. Egyszerűen csak lógott a levegőben. Különösebben nem mozgatta a fantáziám. Talán amiatt lehetett, mert az erős férfikarakterek mellett kicsit háttérbe szorítva éreztem, pedig a történetet az ő szemén keresztül láttam. Majd történt valami. A bekövetkezett tragédia és a történet fonalát megváltoztató fordulat után nagyon megkedveltem. Egyre többet kaptam a gondolataiból, a belső vívódásaiból, és ez nagyon tetszett.

– Az életem akkor kezdődött el igazán, amikor az enyém lettél. Higgy nekem! Amíg te is akarsz engem, nincs az a hatalom, ami miatt lemondanék rólad.

Ahogy a fülszöveg is írja, a TesTVÉR erotikával fűtött regény. Erről a jelzőről az első kötet feléig meg is feledkeztem. Nem az erotikán, hanem magán a szereplőkön és a történet fő szálán volt a hangsúly. Ez a kötet második felére és a második kötetre teljesen megváltozott. Ezt néhol ugyan sajnáltam, de szerencsére a fő vonalat nem vitte el. Bevallom, voltak jelenetek, amiket átugrottam, mert épp nem voltam olyan hangulatban, de ez egy cseppet sem von le abból, hogy egy nagyon jól összerakott regényt, bocsánat, két regényt olvashattam.

– A beszéd szex közben nagyon erotikus. Állatira be tud indítani, de a férfiak általában hallgatnak, mint szar a fűben .

A borítót is kiemelném. Egyáltalán nem illik bele a mai “divatirányzatba” és talán emiatt is kaptam fel a fejem ahányszor megláttam. Nem hasonlít egyik erotikus történet külsejére sem. Legalább is én eddig nem találkoztam hasonlóval ebben a műfajban. Végül is csupán három pár szempár, semmi nyolc kocka, csábos lábak, vagy domborodó ez, meg az. Keveset mutat, mégis sokat sejtet. Tökéletesek!

Jól felépített történetet kaptam, nagyon jó karakterekkel. Minden megvolt benne amire szükségem volt. Egyedi helyzetek, szeretni és utálni való karakterek, meglepetések és erotika. Olvassátok el!

Ha még van kedved olvasgatni, akkor az alábbi linkeken az én regényeim első pár fejezetébe is beleolvashatsz:

https://publioboox.com/hu_HU/bosszu-edesen

https://publioboox.com/hu_HU/nem-bujhatsz-el

https://publioboox.com/hu_HU/nem-felejthetsz-el

 

 nfe-konyvformatum-hatternelkul_publionbe-3d-hatternelkul

Ha tetszett a  cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnál, nézd meg az oldalsávban a kategóriákat, vagy keresgélj a régi bejegyzések között, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet.

 

Könyvajánló – Renáta W. Müller: TestVÉR I & II” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Üdv!Érdekelne mikor lesz elérhetö könyv formájában a második kötet..Nagyon megfogott az elsö 3nap alatt olvastam ki,és nem győzöm kivárni a másodikat.Viszont az a fajta vagyok aki szereti a könyvet fogni,igy ebook teljesen kilöve.Előre is köszönöm a választ!Réka

 2. Az elöbb én írtam Erika vagyok és imádtam az első rész nagyon szeretném a másodikat is elolvasni

   • Az elöbb én írtam Erika vagyok és imádtam az első rész nagyon szeretném a másodikat is elolvasni

 3. Szia Renáta köszönöm a válaszod nagyon megtisztelő!
  A Teytvér2 már letöltöttem el is olvastam nagyon tetszett.
  Most minden e-könyvedet letöltöm mert nagyon tetszik a stilusod ahogy kendőzetlenül írsz!
  Szóval engem megfogtál Köszönöm neked az élményeket remélem még lesz jó sok könyved amit olvasni tudok.
  Kívánok neked nagyon sok siker a magán és az alkotói életedben is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s