Névjegy

Diana Landry regények.png
“Az a mű, amelyet elolvasnak: él, az a mű, amelyet másodszor is elolvasnak: megmarad. /Alexandre Dumas (ifj.)/”

Nem vagyok sem újságíró, sem műkritikus. Nincs mögöttem több tízéves írói múlt sem. Imádom a különböző kategóriákba tartozó regényeket, novellásköteteket. Kedvencem a romantikus irodalom, de időnként szívesen belekóstolok más műfajokba is. Könyvgyűjteményemben ugyanúgy megtalálhatóak a nemzetközi irodalom bestsellerei, ahogy a magyar irodalom és szórakoztató irodalom gyöngyszemei is.

Az oldalra olyan művek ajánlásai kerülnek fel, amik valamilyen oknál fogva, közel állnak a szívemhez. Mint említettem, nem vagyok kritikus, így ezeket a könyveket csupán ajánlani tudom nektek.

A regényeim címszó alatt, pedig a saját kisregényeim ajánlóit, regényrészleteket és egyéb információkat találtok.

Biztos lesznek olyanok, akiknek tetszeni fog az oldal, de biztos vagyok benne, hogy olyanok is lesznek, akiknek nem nyeri el a tetszését. Örömmel veszek minden kritikát, legyen az pozitív, vagy negatív, de kérlek tartsd tiszteletben a blogot és a látogatókat azzal, hogy emberi hangon fogalmazod meg az észrevételedet.

Még egy nagyon FONTOS információ, elsősorban íróknak. Ha elküldöd véleményezésre a regényedet, kérlek számolj azzal, hogy nem tudok és nem is akarok rendelésre olvasni. Lehet, hogy csak hosszú hónapok múltán tudom elolvasni a művedet. Azt is vedd figyelembe, hogy előfordulhat, nem tetszik a műved. Ezt pedig őszintén le fogom írni az erre hivatott közösségi oldalon (Moly.hu, és / vagy Goodreads.com).

Jó szórakozást, jó olvasást és barangolást!

Diána

Névjegy” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kedves Diana! Hadd gratulálok kreatív-ötletes, olvasmányos Blogjához! A kortárs ponyva című blogot próbálom szerkeszteni, de nagyon kevés követőre tettem eddig szert! Ez verses, novellás, regényes irodalmi blog! Az Instagram oldalra szeretnék megpróbálni verseimet feltenni, de eddig a youtube-on nagyon kevés ilyen jellegű videóval találkoztam! Sajnos a reklámmarketinghez nem értek, és érdeklődnék, hogy Ön elolvasná-e köteteimet, illetve írna róluk kritikát, véleményt? A moly.hu is rajta vagyok, az új eseményekhez tudtam felrakni a könyveimet! (biztos nem így kellett volna), mert az Új könyvek menüpontba kellett volna, de nem tudtam odatenni! A Clavis Irodalmi ügynökségről mi a véleménye? Azt mondják megbízhatóak! Minden segítségnek örülnék! További sikeret, kreatívitást! Üdvözli: Norbert

    • Kedves Norbert! Köszönöm a gratulációt. Megtisztelő, hogy rám gondolt a köteteivel kapcsolatba, de egyenlőre a jelenlegi kötelezettségeim mellett nem tudom vállalni. Javaslom, hogy keressen meg más bloggereket is, akik előszeretettel olvasnak hasonló műfajban.
      Üdvözlettel: Diana

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s