Titokzatos múlt

Előkészületben! Várható megjelenés 2018.

borito-verzio_1

Tudom, hogy már nagyon kíváncsiak vagytok a titokzatos múltra. Megszületett az összes fő és fontosabb mellékszereplő. Kész a regény váza és már pár fejezet is testet öltött. Időnként hozok majd nektek egy-két jegyzetet, vagy egy-egy gondolatot, hogy lássátok miként alakul a dolog. Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Mackenzie (Max) Garwell-t, az új barátnőmet.
—————————————————————
A nevem Mackenzie Garwell. Te nyugodtan hívhatsz Maxnek. A barátaim is így hívnak. 26 éves tősgyökeres new yorki lány vagyok… voltam… eddig.
Háromévesen veszítettem el az anyámat, és két hete az apám is magamra hagyott. Imádtam. Minden gyerekkori emlékem hozzá fűződik. Ő vitt reggelente iskolába. Ő húzta ki az első tejfogam. Az ő vállán sírtam ki magam, amikor az első fiúm faképnél hagyott. Megszídott, ha oltári nagy hülyeséget csináltam, és büszkén ölelt magához a diplomaosztómon. Ő volt az egyetlen élő rokonom…
Örököltem egy vadászházat Saint Arrow városkában, a nagy büdös semmi közepén, ahol még térerő sincs. Állítólag itt él anyám családja, akiknek még a létezéséről sem tudtam.
A múltam egy része számomra még csak nem is létezett eddig. Tudnom kell, hogy valójában mi történt huszonhárom évvel ezelőtt. Ki volt az anyám, hogyan halt meg és miért tüntek el a rokonaim az életemből.
A titokzatos múlt, az én életem.